Thursday, 20 Jun 2024
Brief van de hoofdredacteur

Brief van de hoofdredacteur

Ik wil u bedanken dat u onze trouwe lezer bent – we zouden niet kunnen doen wat we doen zonder uw steun.

Als onafhankelijke media is het niet altijd gemakkelijk om de feiten te melden. In de afgelopen 20 jaar zijn onze adverteerders bedreigd door Chinese ambassadebeambten in de Verenigde Staten, onze krantenbakken zijn vernield en vorig jaar is een van onze drukpersen in Hong Kong in brand gestoken.

En vanwege onze onderzoeksrapportage over de Chinese Communistische Partij (CCP), alsmede onze onpartijdige rapportage over de Amerikaanse politiek, hebben andere media in de Verenigde Staten geprobeerd ons te belasteren. Als gevolg daarvan zijnn we een aantal adverteerders verloren, evenals onze mogelijkheid om op Facebook te adverteren.

Maar deze tegenslag heeft ons ook vastberadener gemaakt om u, onze lezers, te blijven voorzien van het beste onafhankelijke nieuws. We begrijpen dat onafhankelijk nieuws en informatie nu belangrijker is dan ooit.

In onze inspanningen om onze onafhankelijke berichtgeving voort te zetten en verder te ontwikkelen, hebben we een digitaal abonnement gelanceerd.

Naast volledige toegang tot onze app, maakt een digitaal abonnement u premium lid van The Epoch Times en geeft u onbeperkt toegang tot al onze content, inclusief premium content zoals exclusieve video’s, infographics, onderzoeksrapporten, en e-magazines op onze website.

Voor meer informatie, zie onze app.

Origineel gepubliceerd door The Epoch Times (14 september 2020): Letter From the Editor-in-Chief

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.