Friday, 19 Apr 2024
(Door Lightspring)

Cardiologen komen tot dezelfde conclusie aangaande bijwerkingen van de COVID vaccins

“Het Covid mRNA-vaccin heeft waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld; of is de voornaamste oorzaak geweest van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021…”

Alvorens de Britse cardioloog, Dr. Aseem Malhotra, zijn ernstige bezorgdheid uitsprak over de veiligheid van Covid mRNA-vaccins, was hij een van de meest befaamde artsen in Groot-Brittannië. In 2016 werd hij in de lijst van de Sunday Times Debrett’s genoemd als een van de meest invloedrijke mensen in de wetenschap en geneeskunde in het Verenigd Koninkrijk, in een lijst waarin ook professor Stephen Hawking stond. Zijn totale Altmetric-score (een maatstaf voor impact en bereik) van zijn publicaties in medische tijdschriften sinds 2013 bedraagt meer dan 10.000 en is daarmee een van de hoogste ter wereld voor een klinisch arts in deze periode.

In de begindagen van de uitrol van het COVID-19 vaccin in Groot-Brittannië pleitte hij voor de injecties voor de algemene bevolking. In juli 2021 maakte hij echter een dramatisch persoonlijk verlies mee dat hem ertoe aanzette de injecties opnieuw te evalueren: namelijk de plotse en onverwachte dood van zijn 73-jarige vader. De dood van zijn vader was voor hem onbegrijpelijk omdat hij uit eigen onderzoek wist dat zijn vaders algemene en cardiale gezondheid uitstekend waren. Zoals hij in een recent interview zei:

“Zijn autopsiebevindingen brachten me echt aan het schrikken. Er waren twee ernstige verstoppingen in zijn kransslagaders, wat niet echt logisch was met alles wat ik weet, zowel als cardioloog – iemand die expertise heeft op dit specifieke gebied – maar ook omdat ik mijn vaders levensstijl en gezondheid goed ken. Niet lang daarna doken gegevens op die wezen op een mogelijk verband tussen het mRNA-vaccin en een verhoogd risico op hartaanvallen door een mechanisme van toenemende ontsteking rond de kransslagaders. Maar bovendien werd ik benaderd door een klokkenluider van een zeer prestigieuze universiteit in het Verenigd Koninkrijk, zelf een cardioloog, die mij uitlegde dat er op zijn afdeling een soortgelijk onderzoek was gedaan, en dat die onderzoekers hadden besloten dat in wezen in de doofpot te stoppen omdat ze bang waren subsidies van de farmaceutische industrie te verliezen. Maar daar blijft het niet bij. Ik ben toen gaan kijken naar gegevens in het Verenigd Koninkrijk om te zien of er een toename was van het aantal hartstilstanden. Mijn vader kreeg thuis een hartstilstand en plotselinge hartdood. Was er enige verandering in de UK sinds de uitrol van het vaccin? En opnieuw waren de bevindingen duidelijk. Er zijn 14.000 meer hartstilstanden in 2021 dan in 2020.”

Hoe meer Dr. Malhotra zich erin verdiepte, hoe meer hij zich zorgen maakte over de veiligheid van de mRNA-vaccins, een bezorgdheid die ook Dr. Peter McCullough sinds het voorjaar van 2021 had gevoeld. Het alarmerende aantal plotselinge, onverwachte sterfgevallen in de tweede helft van 2021 en de eerste acht maanden van 2022 – vooral onder jonge en fitte mensen – versterkte zijn ernstige bezorgdheid en wantrouwen.

In september 2022, na een grondig onderzoek van de groeiende hoeveelheid gegevens, kwam hij tot zijn conclusie:

“Het Covid-mRNA-vaccin heeft waarschijnlijk een aanzienlijke rol gespeeld of is een van de belangrijkste oorzaken geweest van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021, totdat het tegendeel is bewezen.”

Zijn conclusie, inclusief zijn precieze verbale formulering ervan, was identiek aan de conclusie van Dr. Peter McCullough. Hoewel de twee artsen uiteindelijk contact opnamen om aantekeningen te vergelijken, kwamen zij tot hun conclusies op basis van hun eigen, onafhankelijk onderzoek, vóór zij met elkaar hadden gesproken.

Onlangs produceerde de ‘Vaccine Safety Research Foundation‘  een korte videodocumentaire genaamd Until Proven Otherwise die gaat over de bevestigende bevindingen van deze twee vooraanstaande cardiologen. Ik denk dat het niet overdreven is om te zeggen dat de aangrijpende, vier minuten durende video een ‘MUST SEE’ is voor iedereen. Deel het alsjeblieft met uw familie en vrienden.

Als u in Dallas woont of op de avond van 29 november 2022 in Dallas bent, zorg dan dat u aanwezig bent bij het diner voor Drs. Malhotra en McCullough, georganiseerd door de Vaccine Safety Research Foundation. Het wordt een boeiende avond vol ontdekkingen en gesprekken, en niet te vergeten een geweldig feest. We hopen u daar te zien. Klik HIER om u in te schrijven voor het evenement.

Overgenomen van de auteur’s Substack

Opvattingen in dit artikel zijn de meningen van de auteur en komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de opvattingen van The Epoch Times. Epoch Health verwelkomt een professionele discussie en vriendelijk debat. Om een opiniestuk in te dienen, volgt u deze richtlijnen en stuurt u het in via ons formulier hier.

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.