Sunday, 19 May 2024
The Epoch Times-app, een van de best beoordeelde apps, is meer dan 1 miljoen keer gedownload in de app stores voor iOS en Android. (The Epoch Times)

Epoch Times #1 in App Store Kranten categorie

The Epoch Times iOS app is vanaf 12 november de nummer 1 app in de categorie Magazine & Kranten in de Amerikaanse Apple store. We willen al onze lezers bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt.

Lezers verdienen en eisen feitelijke en onbevooroordeelde verslaggeving en we willen graag zeggen dat we u duidelijk horen.

Veel media-organisaties hebben het publiek al te lang in de steek gelaten. Terwijl andere media de verkiezing al snel afkondigden, heeft The Epoch Times, als onafhankelijk media-orgaan, verklaard dat het geen winnaar zal aanwijzen totdat alle resultaten zijn gecertificeerd en alle juridische bezwaren zijn opgelost.

De iOS-app van de Epoch Times staat op 12 november 2020 op nummer 1 in de categorie tijdschriften en kranten in de Apple Store. (Screenshot)

Download hier de Epoch Times-app.

Onze principes van feitelijke en onbevooroordeelde verslaggeving zitten in ons DNA. Sinds onze organisatie in de Verenigde Staten door Chinese Amerikanen werd opgericht, heeft The Epoch Times de vervolging van het Chinese volk door het Chinese regime aan de kaak gesteld, de agenda van de Chinese Communistische Partij verworpen en haar infiltratie in de Verenigde Staten aan de kaak gesteld.

Vanaf de dag dat hij zijn kandidatuur voor het presidentschap aankondigde, hebben wij president Donald Trump feitelijk en zonder vooringenomenheid behandeld, terwijl sommige mainstream media vooringenomenheid tegen hem hebben getoond. We passen dezelfde principes toe op elke kandidaat voor een openbaar ambt, ongeacht de partij.

Het nastreven van de waarheid is nooit een gemakkelijke taak.

In Amerika zijn onze adverteerders bedreigd door Chinese consulaire ambtenaren en zijn onze krantenbakken vernield. In Hongkong werd een van onze drukpersen in brand gestoken. Recentelijk werden we aangevallen door andere Amerikaanse media-organisaties die het niet eens zijn met onze verslaggeving.

We weten echter dat jullie – onze lezers – altijd aan onze kant staan; het aantal downloads van onze app stijgt explosief en de hoeveelheid positieve feedback die we ontvangen is overweldigend. The Epoch Times-app is tot nu toe meer dan 1 miljoen keer gedownload in de app stores voor iOS en Android samen en het is een van de best beoordeelde apps.

De missie om het vertrouwen van het publiek in de journalistiek te herstellen is echter nog lang niet voltooid.

We zullen doorgaan met onze feitelijke en onbevooroordeelde verslaggeving en streven ernaar om de hoogste normen van de traditionele journalistiek te handhaven.

Correctie: Een eerdere versie van dit artikel gaf een verkeerde weergave van de factoren die van invloed zijn op de app-rangschikking in de Apple App store. De factoren omvatten het aantal downloads, gebruikerservaring, gebruikersbeoordelingen en de algemene prestaties van de app. The Epoch Times betreurt deze fout.

Origineel gepubliceerd door The Epoch Times (12 november 2020): Epoch Times #1 in App Store Newspaper Category

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.