Sunday, 19 May 2024
Dr. Harvey Risch, emeritus professor epidemiologie aan de Yale School of Public Health, in New York op 7 juli 2022. (Bao Qiu/De Epoch Times)

Kanker verschijnt op een nooit eerder geziene manier na COVID-vaccinaties zegt Dr. Harvey Risch

Dr. Harvey Risch praat over de nieuwe 'turbokankers', vaccinatie en hoe het COVID-virus moet worden behandeld.

Volgens Dr. Harvey Risch is er bewijs dat er meer kanker voorkomt nadat mensen COVID-19 vaccinaties hebben gekregen.

Dr. Risch is emeritus professor in de epidemiologie aan de afdeling Epidemiologie en Volksgezondheid van de Yale School of Public Health en de Yale School of Medicine. Zijn onderzoek heeft zich uitgebreid gericht op de oorzaken van kanker en op preventie en vroegtijdige diagnose.

In een interview voor EpochTV’s ‘American Thought Leaders‘ zei Dr. Risch dat patiënten nu maanden in plaats van weken moeten wachten op een afspraak in een oncologische kliniek in New York.

Het is moeilijk om vast te stellen of een vaccin kanker kan veroorzaken, omdat kanker meestal tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen, zei Dr. Risch. Het kan twee jaar tot 30 jaar duren, afhankelijk van de verschillende soorten kanker, van leukemie tot darmkanker.

“Wat artsen hebben gezien,” zei Dr. Risch, “zijn hele vreemde dingen: Bijvoorbeeld 25-jarigen met darmkanker die geen familiegeschiedenis hebben van de ziekte – dat is in principe onmogelijk volgens het bekende paradigma voor de werking van darmkanker – en andere vormen van kanker met een lange latentietijd die ze bij zeer jonge mensen zien.”

Hij zei dat dit niet is hoe kanker zich normaal gesproken ontwikkelt.

Video: Dr. Harvey Risch: Stijging in agressieve turbokankers – en vooral onder jongere mensen | ATL:NOW

Video: Klokkenluider beweert dat de CIA een vals bronverhaal heeft gemaakt over COVID | Waarheid boven Nieuws

“Er moet een initiërende stimulans zijn waarom dit gebeurt,” zei hij.

Kanker bestrijden

Dr. Risch zei dat kanker naar zijn mening iets is wat een gezond menselijk lichaam kan bestrijden en uitschakelen, omdat de niet-normale kankercellen worden opgeslokt wanneer ze worden ontdekt in een lichaam met een functioneel immuunsysteem. Als het immuunsysteem echter is aangetast, kan het de taak om kankercellen te neutraliseren niet aan en blijven kankercellen zich vermenigvuldigen en groeien, wat leidt tot symptomen van kanker.

“Dat is het mechanisme dat ik hier het meest waarschijnlijk acht,” zei Dr. Risch. “We weten dat de COVID vaccins in verschillende mate schade hebben toegebracht aan het immuunsysteem bij een fractie van de mensen die ze hebben genomen.”

Die schade zou zich kunnen vertalen in het vaker krijgen van COVID, het krijgen van andere infectieziekten of het krijgen van kanker.

Een ander voorbeeld dat Dr. Risch gaf, was borstkanker. Normaal gesproken vindt een hermanifestatie na chirurgische verwijdering pas na twee decennia plaats. Bij gevaccineerde vrouwen zien we nu echter dat borstkanker zich in veel kortere tijd opnieuw manifesteert.

“Dat zijn de eerste signalen die we zien en omdat deze kankers voorkomen bij mensen die te jong zijn om ze te krijgen, worden ze in feite, vergeleken met de normale manier waarop het werkt, aangeduid als turbokankers,” zei Dr. Risch.

“Sommige van deze kankers zijn zo agressief dat ze tussen het moment dat ze voor het eerst worden waargenomen en het moment dat ze na een paar weken terugkomen voor behandeling, dramatisch zijn gegroeid in vergelijking met wat oncologen hadden verwacht voor de manier waarop kanker zich normaal gesproken ontwikkelt,” voegde hij eraan toe.

“Wees afgestemd op je lichaam,” raadde Dr. Risch aan, om eventuele nieuwe signalen van je lichaam op te merken.

Ongewenste voorvallen na vaccinatie

Dr. Risch sprak ook over het aspect dat officiële medische instanties iemand niet herkennen als gevaccineerd binnen de eerste twee weken na vaccinatie. Dit gebeurt, zei hij, omdat de medische instanties zeggen dat de effecten van het vaccin twee weken nodig hebben om zich te manifesteren. Bijwerkingen die een paar dagen na de vaccinaties optreden, worden officieel geteld als gezondheidsaandoeningen die zich manifesteren bij niet-gevaccineerde mensen, zei hij.

Ernstige bijwerkingen na het krijgen van het vaccin hebben zich echter binnen de eerste vier dagen voorgedaan, zei Dr. Risch. Hij zei dat driekwart van de bijwerkingen wordt geregistreerd als voorkomend bij niet-gevaccineerde mensen.

De beleidsmakers die de leiding hadden tijdens de pandemie “gooiden na zes dagen pandemie de principes van de volksgezondheid overboord en deden het tegenovergestelde van alles waarvan we wisten dat het gedaan moest worden voor respiratoire virussen”, zei hij

Een voorbeeld was het weigeren van effectieve vroegtijdige behandeling en onnodige vaccinaties, die een “kolossale mislukking van de volksgezondheid in deze periode” laten zien, zei hij.

Dr. Risch zei dat veel mensen zich nu minder snel laten “propaganderen” met betrekking tot COVID en dat nieuwsberichten over een nieuwe variant die de komende maand de wereld gaat veroveren “propaganda is om de volgende partij vaccins te verkopen die over een paar weken uitkomt”.

“Mensen zijn het zat en er zullen veel meer reacties komen,” zei hij.

Risico’s voor de samenleving

Dr. Risch zei dat hoewel het individuele risico op een bijwerking van het vaccin relatief laag is, zodra dat risico zich op grotere schaal manifesteert, wanneer miljoenen mensen het vaccin hebben gekregen, het resultaat is dat honderdduizenden mensen verwondingen en ernstige bijwerkingen hebben die vaak erger zijn dan het virus zelf.

Dr. Risch is van mening dat niemand zich zou moeten laten vaccineren met een mRNA-vaccin, omdat de nieuwe varianten mild en niet levensbedreigend zijn. Hij heeft gehoord van een paar ziekenhuisopnames die enkele dagen duurden, maar omdat de meeste mensen in het verleden COVID hebben gehad, hebben ze ook enige immuniteit voor deze nieuwe varianten.

“Er is geen reden voor mensen om nu gevaccineerd te worden, in welke mate dan ook,” zei hij.

Hij zei dat COVID een ziekte is geworden die qua ernst lijkt op griep en dat propaganda om mensen bang te maken wordt gepusht door de overheid namens farmaceutische bedrijven om meer vaccins te verkopen.

“We leven in sociaal contact met elkaar en verspreiden daardoor kleinere infecties. Dit is een onderdeel van het menselijk leven dat we als vanzelfsprekend beschouwen en we proberen het zo goed mogelijk te behandelen,” zei hij. “Dat is hoe we dit zouden moeten aanpakken.”

Gepubliceerd door The Epoch Times (20 september 2023): Cancers Appearing in Ways Never Before Seen After COVID Vaccinations: Dr. Harvey Risch

 

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.