Sunday, 16 Jun 2024
Megyn Kelly spreekt op het podium tijdens een evenement in Washington op 13 oktober 2015. (Paul Morigi/Getty Images for Fortune/Time Inc)

Megyn Kelly onthult mogelijk vaccinletsel, heeft spijt van COVID-vaccinatie

Megyn Kelly, een ervaren journaliste en podcaster, zei woensdag dat ze er veel spijt van heeft dat ze het COVID-19 vaccin heeft gekregen, omdat ze denkt dat ze mogelijk letsel heeft opgelopen door het vaccin.

Mevr. Kelly zei dat ze er spijt van had dat ze gevaccineerd was en daarna nog een booster kreeg. Ze zei dat ze dacht dat het niet nodig was geweest en dat een arts haar vertelde dat de auto-immuunziekte die ze ontwikkelde na de prik gerelateerd kan zijn aan het vaccin.

“Ik heb er spijt van dat ik het vaccin heb gekregen, ook al ben ik een 52-jarige vrouw, omdat ik denk dat het niet nodig was”, zei mevr. Kelly tijdens een aflevering van 6 september van haar podcast “The Megyn Kelly Show”.

“Ik denk dat ik in orde zou zijn geweest. Ik had al vaak COVID opgelopen en het vaccin deed al lang niet meer wat het moest doen,” voegde ze eraan toe.

“Voor het eerst testte ik positief op een auto-immuunziekte tijdens mijn jaarlijkse onderzoek. Ik ging naar de beste reumatoloog in New York en ik vroeg haar of dit te maken kon hebben met het feit dat ik die verdomde booster had gekregen en daarna binnen drie weken toch weer COVID had opgelopen! En ze zei ja. Ja. Ik was niet de enige bij wie ze dat had gezien,” zei mevr. Kelly.

Haar huidige spijt van het vaccin staat in contrast met de opmerkingen die ze maakte in april 2021, toen ze zei dat ze “geen enkel probleem” had met het krijgen van de prik.

“Ik krijg dit [weekend] het [Johnson & Johnson] vaccin. Ik heb er geen problemen mee [omdat] ik een leven lang ben ondergedompeld in media die geobsedeerd zijn door angstzaaierij die vaak onverantwoord en onwaar is. Doe wat je dokter je zegt te doen en negeer alle anderen,” zei ze in een bericht op X, voorheen Twitter.

De spijtbetuiging van mevr. Kelly over het krijgen van de prik komt naar aanleiding van rapporten die op spike-eiwit gebaseerde COVID-19 vaccins koppelen aan huidproblemen, een dof rinkelen of suizen in de oren bekend als tinnitus, visuele beperkingen, bloedstollingen en zelfs de dood.

 

Origineel gepubliceerd op The Epoch Times (9 juli 2023) updated (8/9/2023): Megyn Kelly Reveals Possible Vaccine Injury, Regrets Getting COVID Shot

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.