Saturday, 20 Apr 2024
Steve Kirsch, oprichter en uitvoerend directeur van de Vaccine Safety Research Foundation, in Orlando op 15 oktober 2022. (York Du/The Epoch Times)

Onderdrukking van hergebruikte geneesmiddelen ‘kost miljoenen levens’: Oprichter van COVID-behandelingsfonds

Artsen die de veiligheid van vaccins in twijfel durven te trekken, worden belasterd: Steve Kirsch

De directeur van de Vaccine Safety Research Foundation, Steve Kirsch, heeft zich ingezet om vroege behandelingen met COVID-medicijnen beschikbaar te maken voor het publiek, ondanks dat hij werd aangevallen door het medische establishment omdat hij zich uitsprak over de gevaren van de COVID-vaccins.

Tijdens de pandemie richtte hij het COVID-19-behandelingsfonds op om geld in te zamelen voor het testen van nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van COVID, terwijl gezondheidsinstanties de doeltreffendheid ervan verwierpen en er bij het publiek op aandrongen zich te laten vaccineren als de enige manier om ernstige ziekte en ziekenhuisopname te voorkomen.

Het niet toestaan van het testen en gebruiken van nieuwe medicijnen heeft te veel levens gekost, aldus Kirsch.

“Dit heeft miljoenen levens gekost” en het probleem werd nog groter door een COVID-behandelprotocol in ziekenhuizen “dat bijna zeker dodelijk was”, zei Kirsch tijdens een recent interview in het programma “American Thought Leaders” van EpochTV.

Hij zei dat de COVID-protocollen die ziekenhuizen hebben gevolgd, hoewel bekrachtigd door de federale gezondheidsinstanties, het dodental hebben verhoogd.

Het is goedgekeurd door de NIH, en als [ziekenhuizen] zich houden aan de door de NIH en de CDC goedgekeurde protocollen, krijgen [ziekenhuizen] compensatie en is er geen aansprakelijkheid,” zei Kirsch.

Een verscheidenheid aan door de FDA goedgekeurde en niet door de FDA goedgekeurde COVID-19-behandelingen. (Illustratie door The Epoch Times)

Vroegtijdige behandeling werkt

Aan het begin van de pandemie doneerde Kirsch een miljoen dollar en bracht vijf miljoen bijeen om klinische proeven te financieren en een 14-koppige wetenschappelijke adviesraad aan te stellen om opnieuw gebruikte geneesmiddelen te testen voor de behandeling van COVID.

“Wat we ontdekten was dat veel van deze medicijnen opmerkelijk effectief waren,” zei Kirsch. Eén van de opnieuw ingezette geneesmiddelen, fluvoxamine, was succesvol bij de behandeling van COVID en werd uitgezonden in 60 Minutes, maar zonder de vermelding dat het zeer effectief was bij de behandeling van COVID.

Als patiënten het medicijn begonnen in te nemen op het moment dat ze COVID-symptomen begonnen te ontwikkelen, waren de resultaten zeer goed, zonder ziekenhuisopnames. Na de studie probeerde Kirsch een spoedvergunning te krijgen van de FDA, maar kreeg te horen dat de studie onvoldoende bewijs leverde.

In deze videobeelden bespreken ambtenaren van de Food and Drug Administration met het adviescomité voor vaccins van het agentschap zaken met betrekking tot een uitbreidingsaanvraag voor een noodgebruiksvergunning van Moderna voor haar COVID-19-vaccin, dit tijdens een virtuele vergadering op 14 oktober 2021. (The Epoch Times via FDA)

“Dit is iets dat mensen doodt, dat is een mondiale noodsituatie, en de FDA heeft er zes weken over gedaan om te reageren op gegevens die in een uur beoordeeld konden worden. De afspraak is gemaakt, ze gaan niets goedkeuren,” zei Kirsch.

Zelfs nadat meer studies naar buiten kwamen die bewezen dat dit medicijn effectief was in het genezen van COVID, verwierp de FDA nog steeds het gebruik ervan, maar keurde een bivalente COVID-booster goed, zonder menselijke proeven.

“Er is geen bewijs van een voordeel [voor een bivalente booster], toch keuren ze het daarvoor goed, maar voor fluvoxamine, dat een uitmuntende staat van dienst had en een ongelooflijke veiligheid gedurende 30 jaar, zeiden ze nee, onvoldoende bewijs,” zei Kirsch.

De Epoch Times heeft de FDA om commentaar gevraagd.

Omdat Kirsch beperkte middelen had, zei hij dat hij ook naar de Bill and Melinda Gates Foundation ging om te vragen: “Hé, willen jullie me helpen een vroege behandeling te financieren omdat dat de snelste, veiligste en goedkoopste manier is? Laten we proberen wat er op de plank ligt. Ze zeiden: ‘Nee, we hebben geen geld meer’.”

In het publiek kijken de Amerikaanse filantroop Bill Gates en zijn voormalige vrouw Melinda naar de wedstrijd tussen de Brit Andy Murray van Team Europe en de Australische Alex de Minaur van Team World tijdens de Laver Cup van 2022 in de O2 Arena in Londen op 23 september 2022. (Foto door Glyn KIRK / AFP)

Vaccin verhaal

Kirsch zei dat artsen allemaal geleerd is om vaccins te vereren en omdat ze geen tijd hebben om alles zelf te onderzoeken, vertrouwen ze op de richtlijnen die komen van de belangrijkste gezondheidsinstanties zoals de CDC, FDA en NIH. Bovendien is er bijna geen verzet van journalisten tegen het gangbare medische verhaal.

“Het verhaal van de overheid is natuurlijk het mainstream medische denken, dat wordt beïnvloed door [NIHID directeur] Tony Fauci,” zei Kirsch.

“Fundamenteel worden de nieuwsmedia verondersteld te zeggen, wel, deze kant heeft dit gezegd, en deze kant heeft dat gezegd, u beslist, maar ze zijn een belangenorganisatie voor het overheidsverhaal geworden,” zei Kirsch.

Kirsch gelooft dat de reden waarom het CDC de vaccins promoot en waarom niemand objectief naar de veiligheidsgegevens kijkt, het gevolg is van “groepsdenken”.

“Ze zijn allemaal getraind om te geloven dat vaccins veilig en effectief zijn. Ze zijn allemaal mentaal geconditioneerd,” zei Kirsch, net als de meeste mensen in de samenleving die erop vertrouwen dat vaccins goed zijn voor de volksgezondheid.

“Dit is een vaccin dat verplicht is en een dodelijk veiligheidssignaal afgeeft, en ik krijg geen telefoontje terug van Martha Sharon van het CDC. Ik heb zelfs e-mails gestuurd naar Rochelle Walensky en krijg nooit een reactie.”

De Epoch Times heeft het CDC om commentaar van Sharon en Walensky gevraagd.

MIAMI, FLORIDA – 17 MEI: Florida’s Surgeon General dr. Joseph Ladapo spreekt tijdens een persconferentie in de University of Miami Health System Don Soffer Clinical Research Center op 17 mei 2022 in Miami, Florida. Tijdens het persevenement kondigde Florida’s Gov. Ron DeSantis aan dat de staat Florida 100 miljoen dollar beschikbaar stelt voor Florida’s kankeronderzoekscentrum, nadat hij de staatsbegroting in de wet heeft opgenomen. (Foto door Joe Raedle/Getty Images)

Risico op overlijden

Het verhaal van de overheid over de COVID-vaccins is dat ze veilig en effectief zijn, ondanks het feit dat hun eigen systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins anders laat zien, zei Kirsch, evenals vele studies en statistieken die aantonen dat hartontstekingen en de dood ernstige risico’s zijn voor jonge mensen, vooral mannen.

Dr. Joseph Ladopo, chirurg van Florida, heeft onlangs geadviseerd om jongeren niet te vaccineren, vooral jonge mannen in de werkende leeftijd. Ladopo ontdekte in een studie dat zij bijna twee keer meer kans hebben op hartproblemen of een plotselinge dood door de vaccins binnen vier weken na hun laatste inenting.

Kirsch vindt echter dat Ladopo naar een volledige periode van 6 maanden had moeten kijken om het werkelijke risico op overlijden door de COVID-vaccins te ontdekken, omdat hij ook een risico op overlijden op middellange termijn door de inentingen heeft vastgesteld.

Kirsch merkt op dat volgens alle gegevens over bijwerkingen van vaccins die hij heeft geanalyseerd, er twee pieken zijn in vaccin gerelateerde sterfte: één binnen een paar weken na de injectie en de andere vijf maanden na de COVID-injectie.

“Het vaccin [kan] je ofwel heel snel doden, binnen enkele weken, door ontsteking, ofwel veroorzaakt het verstopping in je slagaders die ongeveer vijf maanden later zichtbaar wordt,” zei Kirsch. “Er zijn twee verschillende mechanismen gaande, en ze hebben twee verschillende tijdsconstanten. Het blijkt dat de sterfte van vijf maanden in feite groter is dan die binnen de eerste 28 dagen.”

Uit een aanzienlijke hoeveelheid gegevens blijkt, dat als “er een grote piek in vaccinatie is in april, en er een grote piek in sterfgevallen is in september, het om een verschil van vijf maanden gaat.” Balsemers en verzekeringsmaatschappijen kunnen de gegevens verifiëren die uit meerdere landen komen en die aantonen dat sterfgevallen na 5 maanden veroorzaakt worden door stolling.

Het verbergen van veiligheidsgegevens

Kirsch noemt het feit dat het Israëlische ministerie van Volksgezondheid verzuimde gegevens over bijwerkingen van vaccins te verzamelen en deze later achterhield voor het publiek, hoewel hun eigen onderzoeksteam veel ernstige en langdurige gezondheidsproblemen ontdekte als gevolg van het krijgen van de injecties.

Het onderzoeksteam, “rapporteert na ongeveer twee maanden, hé, we hebben hier een probleem. Dit vaccin is niet veilig. We zien veiligheidssignalen,” zei Kirsch.

Hoewel het Israëlische ministerie van Volksgezondheid naar verluidt probeerde de gegevens te begraven, werd een videopresentatie van het onderzoeksteam opgenomen en uitgelekt naar een journalist die ze deelde met enkele onafhankelijke media, aldus Kirsch.

Dit geldt niet alleen voor Israël, maar ook voor veel andere landen, die allemaal soortgelijke gegevens hebben over de gevolgen van de vaccins, maar niemand die Kirsch heeft gecontacteerd bij top onderzoeksuniversiteiten, de NIH of de reguliere media heeft de doofpotaffaire van de gegevens over de veiligheid van de vaccins willen blootleggen of onderzoeken.

Tegenreactie

Hoewel Kirsch een zeer succesvolle carrière heeft gehad als tech-ondernemer en filantroop, is hij, omdat hij openlijk is geweest over de gevaren van COVID-vaccins, aangevallen, gecensureerd, vrienden en collega’s kwijtgeraakt en verguisd; zo is zijn LinkedIn-cv verwijderd en is een belangrijke filantropische prijs – de National Caring Award – van zijn Wiki-pagina verwijderd.

“Als je op sociale media de waarheid vertelt en je spreekt je uit tegen het verhaal van de regering, dan word je uiteindelijk verbannen en gedemoniseerd. En toen ik me begon uit te spreken tegen het vaccin, stapten binnen een week alle 14 leden van [mijn] wetenschappelijke adviesraad op,” zei Kirsch.

Marsha Gee, een top verpleegster aan de Universiteit van Californië San Diego, raakte gewond door de vaccins, maar in plaats van gesteund te worden door haar werkgever, werd ze “in de steek gelaten” en behandeld alsof ze gek was, aldus Kirsch.

Dr. Aseem Malhotra. (Met dank aan dr. Aseem Malhotra)

Artsen liggen onder vuur

Maar steeds meer mensen, waaronder artsen, beseffen dat deze vaccins niet zo veilig of effectief zijn als wordt beweerd, zoals de Britse cardioloog dr. Aseem Malhotra, die sceptisch werd nadat zijn vader overleed aan een plotselinge hartkwaal nadat hij was ingeënt. Hij verdiepte zich vervolgens in de negatieve COVID-gegevens en ontdekte de gevaren van vaccinaties en roept nu op tot beëindiging van de COVID-vaccinatiemandaten.

“Hetzelfde [gebeurde met Paul Marik], hij nam het vaccin omdat zijn collega’s hem vertelden dat het veilig en effectief was, en toen hij vaccinletsels kreeg, begon hij de gegevens te bekijken,” zei Kirsch. Marik ontdekte een grote hoeveelheid negatieve gegevens en denkt nu: “Ik ben voorgelogen, en hij is ontzet over wat er in de medische gemeenschap is gebeurd.”

Dr. Paul Marik in Kissimmee, Fla. op 14 oktober 2022. (The Epoch Times)

Nog verontrustender is de censuur in wetenschappelijke tijdschriften en op sociale mediaplatforms, “wat ongrondwettelijk is, waar ze samenwerken met sociale media bedrijven, om mensen zoals ik, en Robert Malone en Peter McCullough te censureren.”

“Ik heb meerdere analyses van gegevens gezien, of het nu uit San Diego of Ontario komt, die aantonen dat er geen voordeel is voor ziekenhuisopname, dat er geen voordeel is voor infecties, en dat er geen voordeel is voor overlijden. Dus we doen dit alles, we halen het land overhoop en verplichten een vaccin dat mensen doodt. En daarom doe ik dit, want als ik kan helpen om dat te stoppen… heb ik het juiste gedaan.”

Gepubliceerd door The Epoch Times (4 december 2022): Suppressing Repurposed Drugs ‘Cost Millions of Lives’: Founder of COVID Treatment Fund

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.