Sunday, 16 Jun 2024
Dr. Ryan Cole in Washington op 21 januari 2022. (Bao Qiu/De Epoch Times)

Spike eiwit in COVID-19 vaccin veroorzaakt kanker en stolsels: Patholoog dr. Ryan Cole

Patholoog dr. Ryan Cole heeft alarmerende gezondheidstrends waargenomen sinds de introductie van de COVID-19 vaccins, waaronder vreemde soorten kanker, andere ziekten van het immuunsysteem, hartschade en sterfgevallen. Cole zei dat de vaccins zijn samengesteld voor een stam van het virus die is uitgestorven, maar dat het spike-eiwit in de injecties afkomstig is van de oorspronkelijke Wuhan-stam en dat dit gezondheidsproblemen veroorzaakt.

“Nu weten we dat het vaccin gevaarlijker is dan het virus zelf, omdat het vaccin nog steeds al die stolling bevorderende en ontstekingsbevorderende eigenschappen heeft, terwijl de spike van Omicron dat niet heeft,” vertelde Cole tijdens een recent interview aan EpochTV’s programma “American Thought Leaders”.

“In het begin was COVID-19 een stollingsziekte,” zei Cole, “maar met de Omicron-variant is het risico op stolling afgenomen.”

“De vaccinatie spike is nog steeds de originele Wuhan spike. Dat is de stollingsspike. De Omicron-spike is niet de stollingsspike,” zei hij. “Dat spike-eiwit is eenvoudigweg pathofysiologisch giftig voor het menselijk lichaam.”

Cole blijft hogere percentages ongewone soorten kanker in ongebruikelijke leeftijdsgroepen waarnemen, evenals reactivatie van virussen die ziekten als Epstein-Barr en gordelroos veroorzaken.

“Ik was afgelopen weekend in Kentucky. Een interventieradioloog kwam naar me toe. Hij zei: ‘Je wilt niet geloven hoeveel jonge vrouwen ik zie met borstkanker, stadium 4, agressief.’ Ik zei dat ik het wel geloof.”

Cole zei dat hij dagelijks telefoontjes krijgt van artsen uit de hele wereld die hem vertellen dat ze geschokt zijn door de toename van het aantal ziektegevallen dat ze zien en dat het bijna onmogelijk is om een afspraak te maken bij een oncoloog vanwege de achterstand.

Uit een enquête in opdracht van Children’s Health Defense blijkt dat 15 procent van de ondervraagden een nieuwe medische aandoening had na hun vaccinatie voor COVID-19, aldus Cole en hij gelooft dat één van de redenen waarom dat percentage niet hoger ligt, is dat veel mensen verzwakte mRNA-doses hebben ontvangen die door tijd en temperatuur zijn afgebroken.

Stolsels van gevaccineerde patiënten. (Met dank aan dr. Ryan Cole)

Bloedstolsels

“Het spike-eiwit van het oorspronkelijke virus dat nog steeds in veel van de vaccins zit, veroorzaakt trombogene stolsels,” aldus Cole.

Cole zei dat er overal in het menselijk lichaam receptoren zijn, ook op bloedplaatjes en endotheliale bloedcelbekleding.

“Zodra die spike zich bindt, begint een hele cascade, een kleine waterval,” zei hij, eraan toevoegend dat de chemische stof zich bindt aan verschillende receptoren en bloedstolsels veroorzaakt.

Cole heeft deze stolsels niet alleen na overlijden gezien, maar ook bij levende patiënten, die wit en rubberachtig zijn, terwijl stolsels na overlijden “rood en geleiachtig” zijn.

Bovendien heeft Cole gezien dat de vaccins interferon onderdrukken, dat een zeer belangrijke chemische stof is die je cellen maken om cellen aan te trekken die reageren op infecties of kanker.

Een voldoende hoge dosis Ivermectine kan mensen helpen die aan dit soort stolsels lijden, aldus Cole.

Verstoord immuunsysteem

“Deze negatieve gezondheidstendensen houden verband met de aantasting van het immuunsysteem en het feit dat het lichaam niet in staat is infecties te bestrijden. De immuun cellen die bedoeld zijn om onmiddellijk te reageren op bedreigingen in het lichaam, stoppen met het uitvoeren van hun juiste functies,” zei hij.

“Hierdoor heb je een perfecte storm van mogelijkheden voor andere infecties om het menselijk lichaam te infecteren,” zei hij. “Die onmiddellijke reactie is niet zo sterk als ze zou moeten zijn bij de meerderheid van de mensen die de prik hebben gekregen.”

Cole zei dat het niet duidelijk is hoe lang deze mensen een verminderde immuniteit zullen hebben.

“Er lijkt een gecumuleerd effect te zijn,” zei hij. “De spike is dosis-afhankelijke vergiftiging. Hoe meer spike je krijgt, hoe langer je lichaam het blijft maken en hoe nadeliger veel systemen worden beïnvloed.”

“Er zijn onderzoeken die aangeen dat het Pfizer-vaccin de onmiddellijke immuunrespons van het lichaam vermindert,” zei Cole. Hij noemde een studie van de Nederlandse onderzoeker F. Konstantin Föhse, die concludeerde dat het mRNA in het Pfizer/BioNtech COVID-19 vaccin een complexe functionele herprogrammering van aangeboren immuunreacties induceert, waarmee rekening moet worden gehouden bij de ontwikkeling en het gebruik van deze nieuwe categorie vaccins.

De Epoch Times heeft Pfizer om commentaar gevraagd.

“Mensen die de COVID-19 vaccins niet hebben gekregen, hebben een brede algemene reactie op elke infectie,” zei Cole, “en zij kunnen de infectie in ongeveer 10 dagen overwinnen. Maar bij mensen die de injecties hebben gekregen, blijft het spike-eiwit veel langer in het systeem en werkt het als een giftstof.”

“Slechts uiterst kleine hoeveelheden kunnen al deze schade aan het immuunsysteem veroorzaken,” voegde hij eraan toe.

Uit de studie van Katharina Röltgen van de Stanford University bleek dat het spike-eiwit minstens 60 dagen in het systeem blijft, aldus Cole.

Illustratie van spike-eiwit. (Shutterstock)

Hartbeschadiging

“We weten dat het spike-eiwit in het hartweefsel terechtkomt, dat spike-eiwit al die andere ontstekingscellen aanzet om binnen te komen en nu het hart doet opzwellen,” zei Cole. Hij zei dat hij weefsels heeft onderzocht van triatleten die stierven tijdens het zwemmen. “Deze atleten waren op hun topniveau,” zei hij, “slechts één of twee weken na hun tweede dosis van het vaccin, en de autopsie van de lijkschouwer toonde cardiomegalie, oftewel een vergroot hart.”

Cole moedigt al zijn collega’s aan om in deze gevallen van plotselinge dood bij volwassenen te zoeken naar het spike-eiwit van de COVID-19 injecties.

Er lijkt ook een verband te bestaan tussen de periode waarin jongere mensen de vaccins begonnen te krijgen en de gevallen van hartschade en overlijden in deze groep, aldus Cole.

“De spike zelf vernietigt het weefsel niet,” zei hij. “De spike komt aan en veroorzaakt dan een ontstekingsreactie. Het lichaam wil erop reageren, dus dan laten al die ontstekingscellen cytokines en chemicaliën los die uiteindelijk dat weefsel wegvreten.”

Sommigen in de reguliere medische wereld hebben gezegd dat de myocarditis, of hartontsteking, veroorzaakt door vaccins mild is en dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken. Maar Cole zei dat “er niet zoiets bestaat als milde myocarditis,” en dat deze gevallen langdurige gevolgen hebben.

Er zijn aanwijzingen dat deze vaccins de dood kunnen veroorzaken.

Edward Dowd, een voormalig portefeuillebeheerder voor BlackRock, heeft het sterftecijfer onder volwassenen in de werkende leeftijd bijgehouden aan de hand van gegevens van verzekeringsmaatschappijen. De statistieken van veel landen laten een sterfteoverschot zien ten opzichte van voorgaande jaren, met in veel landen 30 tot 50 procent hogere sterftecijfers bij jongeren of mensen in de werkende leeftijd, aldus Cole.

“De oproep is dat elke lijkschouwer, elke medische onderzoeker een spike kleuring en een nucleocapside kleuring moet vragen op elk orgaan in het lichaam van ieder jong overleden persoon,” zei hij.

Experimenteel

De vaccins blijven gebruikt worden op basis van vergunningen voor noodgevallen, zodat de bedrijven en agentschappen beschermd zijn tegen aansprakelijkheid, aldus Cole.

“Ze kunnen het hart van kinderen beschadigen, ze kunnen kinderen doden met hun spike-eiwit, maar er zijn geen strafmaatregelen,” zei Cole. “Daarom geven we kinderen geen goedgekeurd product, omdat het dan snel van de markt gehaald zou worden.”

De boosters en de bivalente COVID-19 injecties zijn nog steeds schadelijk omdat ze de originele Wuhan spike bevatten, aldus Cole.

“Het is allemaal riskant in termen van de schade die we hebben opgesomd, zonder enig voordeel,” zei hij. “Het geeft een klein venster van bescherming, zogenaamd.”

“Elke keer dat iemand een injectie krijgt, raakt zijn immuunsysteem meer beschadigd,” zei hij.

Cole raadt de verouderde injecties voor COVID-19 niet aan. In plaats daarvan stelt hij een vroegtijdige behandeling voor van iemand die ziek wordt van een COVID-19 variant.

Een arts bereidt een dosis van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin voor in Netanya, Israël, op 5 januari 2022. (Jack Guez/AFP via Getty Images)

Verguisd voor het volgen van de data

Hoewel er geen klachten van patiënten tegen hem zijn ingediend, zei Cole dat één van de grote verzekeringsmaatschappijen de samenwerking met hem heeft stopgezet en dat zijn medische praktijk eronder heeft geleden. Hij heeft zes kinderen, waarvan er vier op de universiteit zitten, wat een financiële uitdaging is geweest.

Hij is belasterd door de media en de medische wereld.

“Ik heb iedereen in de wereld uitgenodigd: als je het niet met me eens bent, breng dan betere data mee,” zei hij. Maar de reactie was stilte.

“Ik ben altijd bereid het mis te hebben,” zei hij. “Dit is wetenschap. Wetenschap is de vraag stellen en de hypothese testen en zeggen, ‘Huh, we kunnen gelijk of ongelijk hebben, maar laten we het bewijzen’.”

Cole zei dat zijn enige reden om over deze schade te praten is om de eed na te komen dat hij zijn patiënten geen kwaad zal berokkenen.

“Ik heb geen ander verhaal dan ‘Hier is de wetenschap en de data’. Dit is mijn werk,” zei hij. “Ik kom als patholoog naar de plaats van het ongeval en rapporteer wat er op de plaats van het ongeval is. De kanker, de cellen, de tumor.”

Echte wetenschap

“Echte wetenschap mag geen agenda hebben en moet onbevooroordeeld zijn, dus dat kan niet worden gedaan door de grote wetenschappelijke tijdschriften, want die zijn gecorrumpeerd door geld van Big Pharma,” zei Cole, en voegde eraan toe dat instellingen als de National Institutes of Health (NIH) een groot deel van de subsidies voor onderzoek beheersen.

Cole zei dat hij denkt dat angst voor vergelding en represailles meer universiteiten en onderzoekers ervan weerhoudt de effecten van de COVID-19 vaccins te bestuderen.

De Epoch Times heeft de NIH om commentaar gevraagd.

Alle artsen leggen de Eed van Hippocrates af, die hen verplicht hun patiënten geen kwaad te doen, aldus Cole, maar artsen moeten ook rekening houden met de schade van nalatigheid door de vaccins niet grondig te bestuderen.

“Ik denk dat wij als medische beroepsgroep de mensheid een verontschuldiging schuldig zijn omdat wij al deze dingen niet eerder in deze pandemie hebben gedaan. Niet alleen vroege behandeling, maar deze onderzoeken die algemeen beschikbaar waren, maar niet gesubsidieerd,” zei Cole.

“Een kleine groep wetenschappers heeft zich georganiseerd om vragen te stellen over de veiligheid en doeltreffendheid van de COVID-19 behandelingen, maar een groot aantal anderen niet,” zei Cole.

“Het is tijd dat integriteit en wetenschap opnieuw plaatsvinden. Het is tijd voor mijn collega’s in die grote ivoren torens, het is tijd voor de wetenschappers in die federale agentschappen, om op te staan en te zeggen, ‘Ok, we hebben het verknald, maar laten we verder gaan met de wetenschap.”

“Veel pathologen praten privé over deze kwesties maar niet in het openbaar uit angst verguisd te worden en hun carrière te verliezen,” zei hij.

“Ik denk dat de uitdaging is dat veel van hen in de universitaire wereld grote subsidies hebben. Ze weten dat als ze zich uitspreken tegen het verhaal van de NIH, ze geen subsidie krijgen,” zei Cole. “Ik denk dat sommige van de particuliere groepen bang zijn voor wat ik heb meegemaakt en dat is een annulering door hun medische gemeenschap en hun verzekeringsmaatschappijen als ze zich uitspreken tegen het verhaal.”

“Als het onverenigbaar is met wat je jezelf wilt vertellen, is dat prima,” zei hij. “Maar de cellen liegen niet. De stolsels liegen niet. De beschadigde organen liegen niet.”

Door Jan Jekielek en Masooma Haq

Origineel gepubliceerd op The Epoch Times (28 oktober 2022): Spike Protein in COVID-19 Vaccines Triggering Cancers and Clots: Pathologist Dr. Ryan Cole

 

 

 

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.