Thursday, 20 Jun 2024
(Met dank aan @toxtwins)

Tweeling heeft zelfde baan, ontmoette echtgenoten op zelfde dag, beviel weken na elkaar – test of kinderen ze uit elkaar kunnen houden

Ze zien er hetzelfde uit, kleden zich hetzelfde, werken allebei als doktersassistent in dezelfde kliniek en hebben zelfs dezelfde gedachten. Soms hebben hun eigen kinderen moeite om hen uit elkaar te houden. En dat is nog maar het begin.

Sammie Nowakowski en Stephanie Buckman, beiden 31, zijn tweelingzussen die in Jacksonville, Florida wonen, en hun lijst van gelijkenissen heeft de aandacht getrokken op het web. Ze hebben een video gepost waarin ze hun gelijkenissen testen met hun eigen kinderen.

“Zullen ze de juiste moeder kiezen?”, luidde het bijschrift. Beide dames zitten zij aan zij buiten en wachten op de keuzes van hun eerstgeboren 2-jarigen. De moeders trekken dezelfde outfits aan en dragen hun lange blonde lokken in dezelfde dos.

De zoon van mevrouw Buckman vindt meteen zijn moeder, maar tot haar grote ergernis rent hij bij de tweede keer naar de verkeerde vrouw. Ze verwisselden van plaats! Mama kijkt geschokt als haar zoon een ander kiest, maar de verwarring slaat al snel om in lachen.

De dochter van mevrouw Nowakowski zou wel eens een fout gemaakt kunnen hebben, want zij maakte niet zo’n faux pas. Opmerkelijk genoeg vindt de “zeer slimme” hond met zijn scherpe neus van mevrouw Buckman altijd zijn baasje.

De tweeling vertelt hoe het leven was, op elkaar lijken, zo dicht bij elkaar wonen en samenwerken.

“Het was leuk om elke levensfase samen te doen,” vertelde mevrouw Buckman aan The Epoch Times. “We zijn elke dag samen en we denken hetzelfde, hebben dezelfde interesses.”

(Links) (Voor, L-R) Jake Nowakowski en Sammie Nowakowski en hun dochter, Stephanie Buckman en Jonathan Buckman met hun zoon, (Achter) Kristen en Nick; (Rechts) (L-R) Mevrouw Nowakowski en mevrouw Buckman als meisjes. (Met dank aan @toxtwins)

Ze ontmoetten hun huidige echtgenoten allebei op dezelfde dag tijdens een medische missie in Ecuador. En dat niet alleen, ze werden allebei op hetzelfde moment zwanger en bevielen slechts drie weken na elkaar.

Het was niet gepland. “We zitten gewoon in dezelfde levensfase waarin we allebei een kind willen,” zei mevrouw Buckman. “We hebben er duidelijk geen controle over.”

Omdat de tweeling op dezelfde manier denkt, wilden ze allebei anderen helpen en dus werden ze samen doktersassistent.

Ze hebben een aantal jaar op de eerste hulp gewerkt tot ze besloten dat ze esthetische doktersassistenten wilden worden. Dankzij de flexibele uren kunnen ze meer tijd doorbrengen met hun nieuwe gezin.

(Links) (L-R) Mevrouw Buckman en mevrouw Nowakowski; (Rechts) Mevrouw Buckman en mevrouw Nowakowski staan voor hun nieuwe huizen in aanbouw. (Met dank aan @toxtwins)

Hun echtgenoten, Jake Nowakowski en Jonathan Buckman, zijn ook beste vrienden en spelen samen tennis. De families bouwen zelfs hun droomhuis in dezelfde buurt, zij aan zij. De tweeling staat op het punt om buren te worden.

“Het is altijd al iets geweest wat we wilden doen,” zei mevrouw Nowakowski, eraan toevoegend dat het voor hen normaal lijkt, om niet te zeggen leuk en handig. “We woonden eerder in dezelfde buurt, maar het was gewoon niet dicht genoeg bij elkaar.”

De tweeling is van plan om in december in te trekken, nu hun echtgenoten het eens zijn met de woonregeling.

“Het was de grootste zegen die ik me ooit had kunnen wensen,” zei mevrouw Buckman over het hebben van een tweelingzus. “Niet iedereen krijgt de kans om een ingebouwde beste vriendin te hebben.”

Gepubliceerd door The Epoch Times (09 november 2023): Twins Have Same Job, Met Husbands on Same Day, Gave Birth Weeks Apart—Test if Tots Can Tell Them Apart

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.