Wednesday, 17 Jul 2024
(BublikHaus/Shutterstock)

Waarheidszoekende Amerikanen hebben het morele overwicht

Wanneer communisten zoals Mao Zedong, Fidel Castro of Vladimir Lenin regeringen omver wierpen om totalitaire controle op te leggen, waren ze altijd in de minderheid.

Tegenwoordig doet in de Verenigde Staten, in naam van de “vooruitgang”, een radicaal linkse minderheid een poging om grotendeels onze academische wereld te controleren, hoe we online communiceren, hoe het meeste nieuws dat we op televisie zien en in kranten lezen wordt gerapporteerd en zelfs hoe we worden geregeerd. Veel hiervan is te danken aan de invloed van de Chinese Communistische Partij achter de schermen.

Deze radicaal-linkse minderheid probeert te laten uitschijnen dat haar wereldbeeld dominant is en dat andere stemmen of ideeën niet geldig zijn.

Zij valt graag vriendelijke Amerikanen aan die in traditie en God geloven en geeft hen het gevoel dat zij in de minderheid zijn.

De werkelijkheid is dat waarheidszoekende Amerikanen die hun tradities waarderen niet alleen in de meerderheid zijn, maar ook moreel het overwicht hebben. Zij nemen hun toevlucht niet tot geweld, maar zoeken eerder naar feiten in hun streven naar gerechtigheid.

We zien dit nu gebeuren, waar deze Amerikanen, te midden van geloofwaardige beschuldigingen van kiezersbedrog, een eerlijk proces nastreven en feiten en de waarheid aan het licht willen brengen.

Dit zijn mensen die de wet van het land, de grondwet en de door God gegeven natuurwet respecteren. Zij zijn bereid hun eigen belangen opzij te zetten omwille van de waarheid.

Dit zijn mensen die tirannie in al zijn vormen verwerpen en die houden van hun land en de principes en waarden die het vertegenwoordigt.

Dit zijn mensen die hun erfgoed en tradities koesteren.

Toch worden deze mensen, ondanks het feit dat zij in de meerderheid zijn, gemarginaliseerd en als achterlijk afgeschilderd door degenen die hun stemmen tot zwijgen willen brengen in naam van de vooruitgang.

Wat is het verschil met de campagnes die de communisten in China voerden tegen degenen die zij “rechts”, “kapitalisten”, “landeigenaren” of “traditionalisten” noemden? Vraag het maar aan de oprichters van deze krant, die de communistische onderdrukking in China hebben meegemaakt.

Vandaag de dag wordt in Amerika, in naam van de vooruitgang, de waarheid verdraaid en geweld en bedreigingen worden gebruikt om te intimideren.

Dat waren de bedreigingen die Emily Murphy, administrateur van de U.S. General Services Administration, ontving terwijl haar bureau wachtte op de resultaten van de verkiezingen.

In een openbare brief schreef ze dat ze “online, per telefoon en per post bedreigingen had ontvangen gericht tegen mijn veiligheid, mijn familie, mijn personeel en zelfs mijn huisdieren in een poging om mij te dwingen deze beslissing voortijdig te nemen”.

Op dezelfde manier hebben gemaskerde Antifa-extremisten en andere communistische sympathisanten geweld en intimidatie gebruikt om degenen tegen wie zij zijn, het zwijgen op te leggen.

Toen honderdduizenden aanhangers van president Donald Trump op 14 november in Washington bijeenkwamen voor een vreedzaam protest waarin werd opgeroepen tot verkiezingsintegriteit, werden sommigen aangevallen door in het zwart geklede Antifa-leden toen ze na afloop van de bijeenkomst alleen over straat liepen.

In de zomer, toen menigten de monumenten van onze natie afbraken en hun toevlucht namen tot andere vormen van geweld en plundering, merkten velen die in communistisch China zijn opgegroeid op dat het hen aan de Culturele Revolutie deed denken.

De realiteit is dat zij die waarheid en goedheid nastreven en die de tradities en principes van hun natie koesteren, in feite degenen zijn die het morele overwicht hebben.

Oorspronkelijk gepubliceerd door The Epoch Times (26 november 2020): Truth-Seeking Americans Have the Moral High Ground

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.