Sunday, 19 May 2024

Waarschuwing aan onze lezers: Onze website wordt aangevallen!

Beste lezers,

De website van The Epoch Times heeft de afgelopen dagen te maken gehad met grootschalige cyberaanvallen van het Chinese communistische regime.

De bron van deze aanvallen is aan The Epoch Times bevestigd door de inlichtingendienst van de Amerikaanse overheid.

De Chinese Communistische Partij (CCP) heeft in de loop der jaren veel cyberaanvallen uitgevoerd op The Epoch Times in haar pogingen om onze waarheidsgetrouwe verslaggeving het zwijgen op te leggen. Terwijl veel westerse mediaorganisaties de CCP hebben gesust, heeft The Epoch Times de CCP consequent aan de kaak gesteld.

Als gevolg van deze aanvallen kunnen sommige lezers problemen hebben met het openen van de website of de website is mogelijk trager dan normaal. Onze technische teams werken momenteel aan het oplossen van deze problemen. Er is geen persoonlijke informatie buitgemaakt.

We danken u voor uw steun als abonnee; aanvallen als deze sterken ons alleen maar in onze vastberadenheid om de waarheid te verspreiden.

Gepubliceerd door The Epoch Times (25 april 2024): Alert to Our Readers: Our Website Is Under Attack!

Hoe u ons kunt helpen om u op de hoogte te blijven houden

Epoch Times is een onafhankelijke nieuwsorganisatie die niet beïnvloed wordt door een regering, bedrijf of politieke partij. Vanaf de oprichting is Epoch Times geconfronteerd met pogingen om de waarheid te onderdrukken – vooral door de Chinese Communistische Partij. Maar we zullen niet buigen. De Nederlandstalige editie van Epoch Times biedt op dit moment geen betalende abonnementen aan en aanvaardt op dit moment geen donaties. U kan echter wel bijdragen aan de verdere groei van onze publicatie door onze artikelen te liken en te her-posten op sociale media en door uw familie, vrienden en collega’s over Epoch Times te vertellen. Deze dingen zijn echt waardevol voor ons.